Renovatie

Of het nu gaat om een houten vloer van een aantal jaren oud of een trap: voor een renovatie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leggen namelijk niet alleen nieuwe vloeren, maar renoveren vloeren én trappen ook met veel zorg. Kan de vloer of trap nog wel even mee, maar heeft deze een opknapbeurt nodig? Dan is de keuze voor een renovatie altijd de moeite waard.

Onze renovatiedienst richt zich op twee verschillende soorten renovaties, namelijk: de renovatie van vloeren en de renovatie van trappen.

Traprenovatie
Heb je momenteel een trap met vloerbedekking in huis en wil je dat deze plaatsmaakt voor een houten trap? Dan is een traprenovatie de juiste oplossing. Hiervoor is het belangrijk dat het tapijt en de lijmresten worden verwijderd, voordat wij aan de slag kunnen gaan. Daarnaast is het verstandig om de wangen van de trap, de zijkanten, en de traparm te voorzien van een nieuwe laag verf. Vervolgens komen wij graag bij je langs om de houten stootborden te plaatsen en de traptreden over de bestaande traptreden te plaatsen.

Vloerrenovatie
Onder een vloerrenovatie verstaan wij het opschuren, herstellen en het oliën van een vloer. Ligt jouw huidige houten vloer al zo’n 10 tot 15 jaar en moet deze nodig opnieuw geschuurd worden? Of zijn een aantal planken versleten en moeten deze vervangen worden? In beide gevallen is een renovatie vaak de juiste keuze.

Hoe goed de kwaliteit van een vloer ook is, het kan altijd voorkomen dat bepaalde delen van een vloer verslijten. Dit kan gebeuren wanneer er te lang wordt gewacht met vloeronderhoud, waardoor de beschermlaag uiteindelijk beschadigd raakt. Dit gebeurt meestal op de vaste looppaden van een vloer: in de keuken, bij de eettafel of voor de bank. Een vloerrenovatie biedt dan dé oplossing.

Onze werkwijze
Is jouw vloer of trap toe aan een renovatie? Wij komen graag bij je langs om kennis te maken en om te kijken naar de huidige status van de vloer of de trap. Zijn er beschadigingen? Zo ja, om wat voor beschadigingen gaat het? En wat kunnen wij voor je betekenen? Hierin geven wij je zoveel mogelijk advies. Zien wij dat een vloer er slecht aan toe is en wij niets meer voor je kunnen betekenen? Ook dan kijken wij samen met jou naar eventuele andere mogelijkheden.

Meer weten over onze diensten? 

Overweeg je om een nieuwe vloer te kopen? Of wil je gebruik van onze legservice? Neem gerust contact met ons op, zodat wij je kunnen vertellen over de verschillende mogelijkheden.


Nog niet overtuigd? Dit zeggen anderen!

25 oktober 2023

Top mannen! Mijn molen heeft een maatwerk Versailles, een van de bedrijven die wel op tijd geleverd
hebben en verwachtingen overtroffen hebben!

31 mei 2023

Dank je voor de snelheid waarmee mijn laminaat vloer is vervangen door jullie vakmannen
Goedkoper dan een bouwmarkt en van Europese kwaliteit.

13 juli 2023

Wat een goede service,
Bedankt mannen voor de prachtige houten visgraat!

31 mei 2023

Het duurde even om onze droomvloer te kunnen leggen, wegens vertragingen in de bouw 3x verzet
zonder problemen! Bedankt voor het geduld en mooie PVC vloer

Bel ons

Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

040-3021505

Mail ons

Gemiddeld binnen 2 uur reactie

paul@eagle-vloerenfabriek.nl

Ons aanbod

Bekijk ons productaanbod

Bekijk assortiment