Legservice

In principe leggen wij alle vloeren van hout, laminaat en PVC. Heb je recent een vloer bij ons gekocht? In dit geval kijken wij vanaf het begin samen naar de verschillende mogelijkheden. Onze legservice zit dan ook inbegrepen bij de realisatie-offerte die vooraf met je wordt besproken. Heb je recent een nieuwe vloer gekocht bij een andere partij en wil je deze laten leggen door een vakkundig bedrijf? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 Is de vloer bij ons gekocht?

Wanneer je een vloer bij ons koopt, is onze legservice een optie die wordt besproken tijdens het opstellen van de eerste offerte. Samen met jou kijken wij naar jouw wensen, maar ook naar de mogelijkheden. Hierbij houden wij rekening met zaken als:

  • Om wat voor soort vloer gaat het precies?
  • Kunnen wij de vloer direct leggen?
  • Moet de vloer eerst nog geëgaliseerd worden?
  • Gaan wij de vloer zwevend of verlijmd leggen?
  • Welke afwerkingen wens je gerealiseerd te zien?

Op basis van bovenstaande punten stellen wij een gedetailleerde offerte op, zonder kleine lettertjes. Hier komen achteraf dus geen extra kosten bij.

Is de vloer bij een andere partij gekocht?

Heb je jouw vloer van hout, laminaat of PVC bij een andere partij gekocht en wil je deze laten leggen door ons? Geen probleem: het is namelijk ook mogelijk om alleen gebruik te maken van onze legservice. Wel is het voor ons belangrijk om te weten met wat voor soort hout, laminaat of PVC wij gaan werken voor wij aan de slag gaan. Is het kwalitatief sterk materiaal? En kunnen wij ermee werken? Hierbij kijken wij ook naar de conditie van de vloer. 

Onze legservice: zo werken wij

Voor wij de nieuwe vloer van hout, laminaat of PVC gaan leggen, komen wij eerst langs om te kijken naar de conditie van de vloer waarop gelegd moet worden. Tijdens dit bezoek doen wij ook een inmeetsessie, zodat wij precies weten hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Wanneer je de keuze voor de juiste kleur vloer lastig vindt, nemen wij verschillende stalen mee. Hierdoor zie je direct wat bijvoorbeeld de lichtinval kan doen met een kleur.

Waarom wij eerst langskomen om de conditie van de vloer te bekijken? Omdat het belangrijk is dat de vloer geen gaten of hobbels bevat en deze volledig geëgaliseerd is. Is dit niet het geval? Dan adviseren wij om de vloer eerst te laten egaliseren.

Op basis van de eerste kennismaking en inmeetsessie geven wij zo snel mogelijk een inschatting van de kosten. Daarnaast kijken wij samen naar het tijdsbestek waarin de vloer gelegd moet worden. Het is natuurlijk belangrijk dat dit past binnen jouw planning, maar ook voor ons moet dit haalbaar en realistisch zijn.

Onze legservice: de tarieven

Vloersoort: Speciale Prijs m2           Normale Prijs per m2:
Laminaat €10,95                                     €12,95*
PVC €13,50                                     €15,00*
Houten planken €16,00                                    €16,50*
Houten visgraat €21,50                                    €22,50*
Tapisvloer €31,95                                    Op aanvraag

 

* De prijzen zijn onder voorbehoud en gelden alleen voor het legwerk van uw vloer. Meer of minder werk is niet meegenomen in deze prijslijst.

Het onderhoud van een nieuwe vloer

Wanneer de vloer eenmaal is gelegd, is het belangrijk om deze te voorzien van de juiste nazorg. Hierdoor gaat jouw nieuwe vloer zo lang mogelijk mee en blijft de kwaliteit optimaal. Natuurlijk voorzien wij je van alle informatie die je nodig hebt voor een goed onderhoudsprotocol.

Heb je nog vragen nadat de nieuwe vloer is gelegd? Wij vertellen je graag meer over het onderhoud van jouw nieuwe vloer. En is er na een paar jaar iets aan de hand met jouw vloer? Dan rijden wij naar je toe en analyseren wij de situatie. Op basis hiervan geven wij een advies.

Zijn er een aantal planken beschadigd en zijn deze te vervangen? Dan doen wij dit voor je. Wij halen de beschadigde elementen weg en vervangen deze voor de planken die nog aanwezig zijn. Nee, ook hier komen geen extra kosten bij kijken. Dit hoort bij onze service. Kunnen wij de vloer helaas niet meer repareren? Dan draaien wij er niet omheen en informeren wij je over de mogelijkheden.

Meer weten over onze diensten? 

Overweeg je om een nieuwe vloer te kopen? Of wil je gebruik van onze legservice? Neem gerust contact met ons op, zodat wij je kunnen vertellen over de verschillende mogelijkheden.


Nog niet overtuigd? Dit zeggen anderen!

31 mei 2023

Dank je voor de snelheid waarmee mijn laminaat vloer is vervangen door jullie vakmannen
Goedkoper dan een bouwmarkt en van Europese kwaliteit.

31 mei 2023

Het duurde even om onze droomvloer te kunnen leggen, wegens vertragingen in de bouw 3x verzet
zonder problemen! Bedankt voor het geduld en mooie PVC vloer

13 juli 2023

Wat een goede service,
Bedankt mannen voor de prachtige houten visgraat!

25 oktober 2023

Top mannen! Mijn molen heeft een maatwerk Versailles, een van de bedrijven die wel op tijd geleverd
hebben en verwachtingen overtroffen hebben!

Bel ons

Bereikbaar van 09:00 tot 17:00

040-3021505

Mail ons

Gemiddeld binnen 2 uur reactie

paul@eagle-vloerenfabriek.nl

Ons aanbod

Bekijk ons productaanbod

Bekijk assortiment